Bedrijven

29170010_sBent u een bedrijf of instelling dan kan Bezorgstomerij Telestomen® voor u een hoop betekenen. Indien gewenst verzorgen wij de reiniging van al uw bedrijfskleding. In overleg met u kunnen wij dit ophalen en terugbrengen volgens vaste routes en tijden. Desgewenst wordt uw bedrijfskleding direct nagekeken op beschadigingen en direct gerepareerd. Zo bent u verzekerd van verzorgde en fris uitziende bedrijfskleding. Door de combinatie van reiniging en reparatie zien uw medewerkers er met uw bedrijfskleding er altijd piekfijn uit! Dat is het gemak van Bezorgstomerij Telestomen®.

Maar wij doen nog meer!

Daarnaast bieden wij namelijk een dienst aan wanneer u een grote verbouwing of schoonmaak heeft van uw bedrijfspand. Wij kunnen uw gordijnen en vloerkleden voor u reinigen. Desgewenst halen wij de gordijnen voor u af en hangen wij deze na reiniging weer voor u op. De gordijnen en rails worden ook door ons team geïnspecteerd op beschadigingen. Indien nodig zal dit worden hersteld, zodat daarna uw interieur geheel schoon, heel én dus weer als nieuw is!

Vanzelfsprekend kunnen u en uw medewerkers ook uw textiel van thuis aanbieden, dat komen we dan bij u op het bedrijf ophalen en terugbrengen. U kunt dus van diezelfde gemakkelijke voorzieningen gebruik maken die ook aan de particuliere klant wordt aangeboden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in bovenstaande diensten of u wilt een prijsopgave, belt u dan gerust met Bezorgstomerij®, onze vakmensen staan klaar om uw vragen direct te kunnen beantwoorden.