Slide 1
Reiniging voor
bedrijven
Wij verzorgen de reiniging van uw bedrijfskleding en nog zoveel meer. Ook voor het reinigen zoals gordijnen van uw kantoor kunt u bij ons terecht.

Bent u een bedrijf of instelling dan kan de Bezorgstomerij voor u een hoop betekenen. Indien gewenst verzorgen wij de reiniging van al uw bedrijfskleding. In overleg met u kunnen wij dit ophalen en terugbrengen volgens vaste routes en tijden. Desgewenst wordt uw bedrijfskleding direct nagekeken op beschadigingen en direct gerepareerd. Zo bent u verzekerd van verzorgde en fris uitziende bedrijfskleding. Door de combinatie van reiniging en reparatie zien uw medewerkers er met uw bedrijfskleding er altijd piekfijn uit! Dat is het gemak van de Bezorgstomerij.

Maar wij doen nog meer!

Daarnaast bieden wij namelijk een dienst aan wanneer u een grote verbouwing of schoonmaak heeft van uw bedrijfspand. Wij kunnen uw gordijnen en vloerkleden voor u reinigen. Desgewenst halen wij de gordijnen voor u af en hangen wij deze na reiniging weer voor u op. De gordijnen en rails worden ook door ons team geïnspecteerd op beschadigingen. Indien nodig zal dit worden hersteld, zodat daarna uw interieur geheel schoon, heel én dus weer als nieuw is!

Vanzelfsprekend kunnen u en uw medewerkers ook uw textiel van thuis aanbieden, dat komen we dan bij u op het bedrijf ophalen en terugbrengen. U kunt dus van diezelfde gemakkelijke voorzieningen gebruik maken die ook aan de particuliere klant wordt aangeboden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in bovenstaande diensten of u wilt een prijsopgave, belt u dan gerust met Bezorgstomerij®, onze vakmensen staan klaar om uw vragen direct te kunnen beantwoorden.

Slide 1
Open een servicepunt

Open een servicepunt in uw winkel! U kunt uw klanten een extra service bieden zonder investering. Wij halen de kleding op, verzorgen het reinigen en strijken en brengen het bij uw winkel terug.

Ticket Clean Way

De Bezorgstomerij is ook aangesloten bij Ticket Clean Way, waardoor het reinigen van bedrijfskleding heel gemakkelijk geregeld is.

Contact

Vragen, meer informatie of een afspraak maken?