Slide 1
Over de Bezorgstomerij
Met meer dan 50 jaar ervaring verzorgd de Bezorgstomerij voor particulieren, bedrijven en instellingen het reinigen van alle vormen van textiel. De reiniging van textiel vindt plaats in onze vestiging in Schiedam.

Uw Bezorgstomerij

Een van de prioriteiten van Bezorgstomerij is om de reiniging van textiel van onze klanten zo te regelen dat de klant daar zoveel mogelijk gemak van ondervindt. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van een gratis haal- en brengservice. Zo hoeft de klant zijn of haar drukke werkzaamheden overdag`s niet te onderbreken om met het textiel van en naar de stomerij te ‘zeulen’. Wij bieden een totaalpakket aan van het reinigen van één kostuum tot totale wasverzorging. Belangrijk is dat u als klant tevreden bent. Wij leveren daarom een snelle, complete én correcte service met de Bezorgstomerij.

Duurzame kwaliteit

Om onze kwaliteit te waarborgen werken wij met een team van ervaren en goed opgeleide werknemers. Daarnaast verbeteren wij continue onze processen en onze service. Ook houden wij ons bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit betekent dat wij zorgvuldig omgaan met het milieu, onze mensen en de maatschappij. Een paar voorbeelden hiervan zijn onder andere: het chemisch reinigen met KWL-vloeistof (het voorheen gebruikte Perchloorethyleen is erg schadelijk voor de gezondheid) en het bij het gehele natwasproces hergebruiken wij voorverwarmd koelwater van de chemische machines (een behoorlijke water- en energiebesparing).

Bezorgstomerij is een stomerij die goede kwaliteit levert voor een juiste prijs, een betrouwbare partner waar u met een gerust gevoel uw textiel in goede handen achter laat.

 

stomerij-milieuvignet-web-e1428400587963