Over de Bezorgstomerij
Al meer dan 40 jaar verzorgd de Bezorgstomerij voor particulieren, bedrijven en instellingen het reinigen van alle vormen van textiel. De reiniging van textiel vindt plaats in onze vestiging in Schiedam.
Slider

Uw Bezorgstomerij

Een van de prioriteiten van Bezorgstomerij is om de reiniging van textiel van onze klanten zo te regelen dat de klant daar zoveel mogelijk gemak van ondervindt. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van een gratis haal- en brengservice. Zo hoeft de klant zijn of haar drukke werkzaamheden overdag`s niet te onderbreken om met het textiel van en naar de stomerij te ‘zeulen’. Wij bieden een totaalpakket aan van het reinigen van één kostuum tot totale wasverzorging. Belangrijk is dat u als klant tevreden bent. Wij leveren daarom een snelle, complete én correcte service met de Bezorgstomerij.

Duurzame kwaliteit

Om onze kwaliteit te waarborgen werken wij met een team van ervaren en goed opgeleide werknemers. Daarnaast verbeteren wij continue onze processen en onze service. Ook houden wij ons bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit betekent dat wij zorgvuldig omgaan met het milieu, onze mensen en de maatschappij. Een paar voorbeelden hiervan zijn onder andere: het chemisch reinigen met KWL-vloeistof (het voorheen gebruikte Perchloorethyleen is erg schadelijk voor de gezondheid) en het bij het gehele natwasproces hergebruiken wij voorverwarmd koelwater van de chemische machines (een behoorlijke water- en energiebesparing).

Bezorgstomerij is een stomerij die goede kwaliteit levert voor een juiste prijs, een betrouwbare partner waar u met een gerust gevoel uw textiel in goede handen achter laat.

 

stomerij-milieuvignet-web-e1428400587963

Particulier

Voor de particuliere markt verzorgt Bezorgstomerij het totale pakket aan textiel. Wij kunnen voor u, stomen, wassen, persen, repareren. Van pantalon of kostuum tot gordijnen of dekbedden.

Servicepunt openen

Bent u winkelier? U kunt uw klanten een extra service bieden zonder investering. Met deze extra service heeft uw winkel meer omzet, zonder onkosten voor uw onderneming.

Bedrijven

Wij verzorgen de reiniging van al uw bedrijfskleding. Wij kunnen dit ophalen en terugbrengen volgens vaste routes en tijden. Via Bezorgstomerij kan dit ook zeer gemakkelijk met Ticket Clean Way!

previous arrow
next arrow
Slider